Despre noi

 

Cont’Act Expert S.R.L. este o societate de consultanta si expertiza contabila, care ofera servicii de contabilitate,consultanta fiscala,salarizare si personal,analiza economico-financiara ,in special intreprinderilor mici si mijlocii.

Infiintata in anul 2004, are un numar de 9 angajati permanenti, 2 angajati part-time.

Sediul nostru se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului, pe Calea Grivitei,nr.180,in sectorul 1.

Toti angajatii nostri au o bogata experienta in domeniul financiar-contabil,fiecare dintre ei dand dovada de multa daruire si implicare in rezolvarea optima a oricaror cerinte ale clientilor.

Fiecare societate pentru care prestam servicii are o persoana dedicata, ce se ocupa de inregistrarile in contabilitate, are in vedere o cat mai buna comunicare pentru rezolvarea cat mai rapida a tuturor solicitarilor primite.

Experienta si dinamismul echipei noastre, acumulate in timp, le punem acum in slujba dumneavoastra pentru o colaborare la cele mai inalte cote de profesionalism.

Societatea este inscrisa in Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati si in Camera Consultantilor Fiscali.

desprenoi1
 

In ceea ce priveste portofoliul, ne putem mandri cu clienti pe care ii avem inca de la inceptul activitatii, respectiv din anul 2005.

Domeniile de activitate in care activeaza clientii nostrii sunt dintre cele mai diverse, respectiv : editare de carti si reviste,imobiliar,consultanta juridica,vanzare cu amanuntul, marketing, property si facility management, turism, import, distributie, vinificatie.

La nivelul societatii noastre se pot certifica si semna conform legislatiei in vigoare toate declaratiile , situatiile financiare, orice alte situatii cerute de catre organele abilitate, dispunand in acest sens de competentele necesare.

 

Echipa

 

Profesionistii contabili pe care vi-i punem la dispozitie, au calitati esentiale:

  • stiinta si competenta ;
  • profesionalism;
  • moralitate si integritate;
  • independenta si confidentialitate.


Administratorul si directorul societatii este expert contabil si consultant fiscal, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul contabilitatii. Toate acestea duc la formarea unui colectiv capabil sa ofere clientilor opinii si solutii corecte si bine argumentate.

desprenoicifre